Go-go táncos lányok

 
- következő -
 
       
               
       
               
       
   
 
- következő -
 

Go-go tánc: A táncos lányok 5x20 percet vagy 4x30 percet táncolnak, miközben váltják egymást a színpadon vagy a kijelölt helyükön. A go-go táncos lányok minden színpadon töltött szettben más-más ruhában vannak. A táncos lányok rendelhetőek hosszabb időtartamra is. Az alap műsor 4x30 perces, két go-go táncossal. A műsort ajánljuk legénybúcsúra, céges rendezvényre, nyilvános rendezvényre. Javasoljuk, hogyha legénybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg.Sztriptíz táncos lányok, go-go táncos lányok, erotikus striptease táncos lányok, chippendale táncos fiúk a megfelelő link alatt választhatók.Legénybúcsúra sztriptíz táncos lányok ötleti a striptease ötletek link alatt.

Topless go-go táncos lányok: A topless go-go táncos lányok 5x20 percet vagy 4x30 percet táncolnak, miközben váltják egymást a színpadon vagy a kijelölt helyükön. A go-go táncos lányok minden színpadon töltött szettben más-más ruhában vannak, természetesen a felsőtestet semmi nem takarja. A táncos lányok rendelhetőek hosszabb időtartamra is. Az alap műsor 4x30 perces, két go-go táncossal. A műsort ajánljuk legénybúcsúra, céges rendezvényre, nyilvános rendezvényre. Javasoljuk, hogyha legénybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg. Sztriptíz táncos lányok, go-go táncos lányok, erotikus striptease táncos lányok, chippendale táncos fiúk a megfelelő link alatt választhatók.Legénybúcsúra sztriptíz táncos lányok ötleti a striptease ötletek link alatt.

Striptease (Sztriptíz) tánc műsorok:

Az alap striptease show (sztriptíz műsor) minden esetben garantáltan 20 perces. Az erotikus striptease (sztriptíz) tánc műsor, egy striptease táncos lány (sztriptíz táncos lány) erotikus vetkőző műsora, külön kérésre a közönség bevonásával. A striptease show (sztriptíz műsor) hosszabb műsoridővel is rendelhető. A műsort ajánljuk legénybúcsúra, céges rendezvényre, nyilvános rendezvényre. Javasoljuk, hogyha legénybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg.Legénybúcsúra sztriptíz táncos lányok ötleti a striptease ötletek link alatt.

Lapdance (ölben tánc) - Striptease show (sztriptíz műsor): Striptease táncos lányok (sztriptíz táncos lányok) privát lapdance minden esetben garantáltan 5 perces. Ezt a fajta striptease showt (sztriptíz műsort) azoknak tudnánk ajánlani, akik, nemcsak nézői szeretnének lenni egy-egy legénybúcsún vagy céges rendezvényen a 20 perces műsornak, hanem testközelből szeretnék élvezni a striptease táncos lányokat (sztriptíz táncos lányokat). A privát lapdance (ölben tánc)-Striptease showt (sztriptíz műsort), csak a 20 perces műsorral egybekötve rendelhető, akár utólag a helyszínen is lehetséges. A privát lapdance műsor hosszabb időre is rendelhető. A műsort ajánljuk legénybúcsúra, céges rendezvényre, nyilvános rendezvényre. Javasoljuk, hogyha legénybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg.Legénybúcsúra sztriptíz táncos lányok ötleti a striptease ötletek link alatt.

Leszbi show – Striptease show (sztriptíz műsor): Két striptease táncos lány (sztriptíz táncos lány) erotikus leszbi műsora .A műsor erotikus vetkőző része alatt a striptease táncos lányok (sztriptíz táncos lányok) külön kérésre a kiválasztott fiút is bevonják a show műsor túlfűtött részébe. A striptease táncos lányok (sztriptíz táncos lányok) alap műsor minden esetben garantáltan 20 perces erotikus striptease show (sztriptíz műsor). A leszbi show hosszabb műsoridővel is rendelhető. A műsort ajánljuk legénybúcsúra, céges rendezvényre, nyilvános rendezvényre. Javasoljuk, hogyha legénybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg.Legénybúcsúra sztriptíz táncos lányok ötleti a striptease ötletek link alatt.

Men-Girl (Női-Férfi duo) Striptease show (sztriptíz műsor): Egy striptease táncos lány (sztriptíz táncos lány) és egy chippendale fiú (vetkőző fiú) erotikus vetkőző műsora, mely egy imitált szeretkezést mutat be. A striptease show (sztriptíz műsor) hosszabb műsoridővel is rendelhető. A striptease táncos lány, fiú (sztriptíz táncos lány, fiú) alap műsor minden esetben garantáltan 20 perces erotikus striptease show (sztriptíz műsor).A műsor hosszabb műsoridővel is rendelhető. A műsort ajánljuk leánybúcsúra, céges rendezvényre, nyilvános rendezvényre. Javasoljuk, hogyha leánybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg.Legénybúcsúra sztriptíz táncos lányok ötleti a striptease ötletek link alatt.

Chippendale show (Férfi sztriptíz): Egy chippendale fiú erotikus sztriptíz műsora, kérésre a közönség bevonásával. A striptease show (sztriptíz műsor) hosszabb műsoridővel is rendelhető. A striptease táncos fiú (sztriptíz táncos fiú) alap műsor minden esetben garantáltan 20 perces erotikus striptease show (sztriptíz műsor). A műsor hosszabb műsoridővel is rendelhető. A műsort ajánljuk leánybúcsúra, céges rendezvényre, nyilvános rendezvényre. Javasoljuk, hogyha leánybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg.Legénybúcsúra sztriptíz táncos lányok ötleti a striptease ötletek link alatt.

Limuzin sztriptíz műsorral: Kocsikázás Budapesten limuzinnal és közben egy gyönyörű striptease táncos lány a társaságod, aki erotikus striptease show műsorral (sztriptíz műsorral) lepi meg a limuzinban utazó közönséget. Az alapszolgáltatás egy órás limuzin túra, egy striptease táncos lány (sztriptíz táncos lány) műsorával. A táncosok 40 percet tartózkodnak a limuzinban, ebből a műsoridő 20 perc. A műsort ajánljuk legénybúcsúra, leánybúcsúra, céges rendezvényre. Javasoljuk, hogyha legénybúcsúra vagy leánybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg.Legénybúcsúra sztriptíz táncos lányok ötleti a striptease ötletek link alatt.

Kiemelt Striptease show táncosaink (sztriptíz táncosaink):

Cony Ferrara Striptease show (sztriptíz műsorai): Cony Ferrara: A nevét mindenki ismeri! Többszörös pornó Oscar díjjal tüntették ki a munkásságáért! Erotikus striptease (sztriptíz tánc) műsorait ajánljuk legénybúcsúra, privát partikra, céges rendezvényekre, szórakozóhelyekre. Cony Ferrara sztriptíz műsorai közül kiemelnénk a vibrátor showt és a gyöngysor showt. A vibrátoros sztriptíz műsorhoz és gyöngysoros sztriptíz műsorhoz megfelelő helyszín szükséges. A Striptease táncos lány (sztriptíz táncos lány) alap műsora minden esetben garantáltan 20 perces erotikus striptease show (sztriptíz műsor). A striptease show (sztriptíz műsor) hosszabb műsoridővel is rendelhető. A műsort ajánljuk legénybúcsúra, céges rendezvényre, nyilvános rendezvényre. Javasoljuk, hogyha legénybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg.Legénybúcsúra sztriptíz táncos lányok ötleti a striptease ötletek link alatt.

Monique Covet Striptease show (sztriptíz műsorai): Monique Covet. A nevét mindenki ismeri! Többszörös pornó Oscar díjjal és életműdíjjal tüntették ki a munkásságáért! Erotikus striptease (sztriptíz tánc) műsorait ajánljuk legénybúcsúra, privát partikra, céges rendezvényekre, szórakozóhelyekre. Monique Covet striptease show (sztriptíz műsorai) közül kiemelnénk a vibrátor showt és a gyöngysor showt. A vibrátoros striptease (sztriptíz műsorhoz) és gyöngysoros striptease (sztriptíz műsorhoz) megfelelő helyszín szükséges. A Striptease táncos lány (sztriptíz táncos lány) alap műsora minden esetben garantáltan 20 perces erotikus striptease show (sztriptíz műsor). A striptease show (sztriptíz műsor) hosszabb műsoridővel is rendelhető. A műsort ajánljuk legénybúcsúra, céges rendezvényre, nyilvános rendezvényre. Javasoljuk, hogyha legénybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg.Legénybúcsúra sztriptíz táncos lányok ötleti a striptease ötletek link alatt.

Megan Cole Striptease show (sztriptíz műsorai): Megan Cole Európa számos országában férfiak ezrei kapják fel fejüket a név hallatán. Ők már tudják és ismerik pornó filmjeit és munkásságát. Erotikus striptease tánc (sztriptíz tánc műsorait) ajánljuk legénybúcsúra, privát partikra, céges rendezvényekre, szórakozóhelyekre. Megan Cole striptease show (sztriptíz műsorai) közül kiemelnénk a vibrátor showt és a gyöngysor showt. A vibrátoros striptease show (sztriptíz műsorhoz) és gyöngysoros striptease (sztriptíz műsorhoz) megfelelő helyszín szükséges. A Striptease táncos lány (sztriptíz táncos lány) alap műsora minden esetben garantáltan 20 perces erotikus striptease show (sztriptíz műsor). A striptease show (sztriptíz műsor) hosszabb műsoridővel is rendelhető. A műsort ajánljuk legénybúcsúra, céges rendezvényre, nyilvános rendezvényre. Javasoljuk, hogyha legénybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg.Legénybúcsúra sztriptíz táncos lányok ötleti a striptease ötletek link alatt.

Roxy Blond Striptease show (sztriptíz műsorai): Roxy Blond Magyarország egyik legkeresettebb, legismertebb sztriptíz táncosa. Műsoraira jellemző a magas fokú tánc és mozgáskultúra, a nagyfokú erotikus kisugárzás és a közönség magával ragadása striptease (sztriptíz tánc) műsorai közben. Striptease show (sztriptíz műsorai) közül kiemelnénk a gyertya showt és a crystal showt. Továbbá választható 15 különböző erotikus sztriptíz kosztüm. A gyertya show striptease show (sztriptíz műsorhoz) és a crystal striptease show (sztriptíz műsorhoz) megfelelő helyszín szükséges. A Striptease táncos lány (sztriptíz táncos lány) alap műsora minden esetben garantáltan 20 perces erotikus striptease show (sztriptíz műsor). A striptease show (sztriptíz műsor) hosszabb műsoridővel is rendelhető. A műsort ajánljuk legénybúcsúra, céges rendezvényre, nyilvános rendezvényre. Javasoljuk, hogyha legénybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg. Legénybúcsúra sztriptíz táncos lányok ötleti a striptease ötletek link alatt.

Egyéb szolgáltatások:

Hostessek: A hostessek és modellek megrendelhetőek céges, promóciós rendezvényekre, privát partikra, pubokba, szórakozóhelyekre, legénybúcsúkra és fotózásokra. Javasoljuk, hogyha legénybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg.

Topless hostessek: A topless hostessek megrendelhetőek céges, promóciós rendezvényekre, pubokba, szórakozóhelyekre, legénybúcsúkra, fotózásokra, kiállításokra, magán partikra. Amennyiben a megrendelő úgy kívánja, a lányok testére motívumok, reklámok, képek stb. vannak festve. Javasoljuk, hogyha legénybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg.

Parti dj: Kollégáink professzionális tudással és technikával rendel- keznek. Ajánljuk szolgáltatásukat legénybúcsúkra, leánybúcsúkra nyilvános és privát rendezvényre az ország egész területén. Javasoljuk, hogyha legénybúcsúra, leánybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg.

Parti fotósok: Segítségükkel minden örök emlék marad. Kollégáink professzionális tudással és technikával rendelkeznek. Ajánljuk szolgáltatásukat legénybúcsúkra, leánybúcsúkra, nyilvános és privát rendezvényre az ország egész területén. Javasoljuk, hogyha legénybúcsúra, leánybúcsúra szeretné megrendelni a szolgáltatást, minimum egy héttel előtte tegye meg.

Rendezvényhelyszínek: Szolgáltatásunk segítséget nyújt Önnek kiválasztani rendezvénye helyszínét. A feltüntetett éttermek, sörözők, pubok, klubok az Ön igényeihez maximálisan igazodva helyszínt biztosítanak legénybúcsúk, leánybúcsúk, céges rendezvények lebonyolításhoz. Honlapunkon tájékozódhat a vendéglátóhely főbb adatairól, mint az árak, a férőhely, a konyha jellege, fizetési lehetőségek. Miután kiválasztotta parti helyszínét, nincs más teendője, mint meghívókat küldeni vendégei részére. A többi a New Dimension feladata. Legénybúcsút, leánybúcsút, céges rendezvényt szervez, készít elő, érdemes a helyszínt minimum 2-3 héttel előtte lefixálni.

Live sex show

Ha meguntad, hogy monitoron nézed a szex chat élő adását ahol a szereplők csak imitálják a live szexet és ennél többre vágysz, vagy csak egyszerűen egy kellemes, tartalmas, erotikával túlfűtött programot szeretnél, jó helyen jársz. Az egy órás live sex műsornak csak a fantáziád szabhat határt.

A Live sex programból kett őfajta közül választhatsz.

1.) 1 órás szóló live szex show

Welcome drink, rövid pezsgőzés, beszélgetés. Elmondod, mit szeretnél látni, mik az elképzeléseid. A live sex show közös zuhany- zással kezdődik, mely után vissza öltöznöd sem kell, ha elegendő- nek tartod a magad köré csavart törölközőt. Az őrület folytatódik tovább! Testközelből érezheted a hölgyet, amint ölben táncot lejt neked. A folytatás pedig egy fergeteges vibrátor live szex show! Te közben természetesen pezsgőzöl, akár rá is gyújthatsz, ha dohányzol és adod az instrukciókat. Miután mindenki kellemesen érzete magát a live sex show közben, búcsúzásként még egy kis pezsgő, majd távozol. A live szex show felépítésének tartalma és igényes kivitelezése végett a megfelelő környezet elengedhetetlen. Budapesti megrendelésnél igény estestén privát helyszínt tudunk biztosítani, melyért plusz költséget nem számolunk fel.

2.) 1 órás duo live szex show

Welcome drink, rövid pezsgőzés, beszélgetés. Elmondod, mit szeretnél látni, mik az elképzeléseid. A live sex show közös zuhany- zással kezdődik a pár hölgy tagjával, mely után vissza öltöznöd sem kell, ha elegendőnek tartod a magad köré csavart törölközőt. Az őrület folytatódik tovább! Testközelből érezheted a hölgyet, amint ölben táncot lejt neked. A folytatás pedig egy fergeteges vibrátor sex show! Te közben természetesen pezsgőzöl, akár rá is gyújthatsz, ha dohányzol és adod az instrukciókat. A vibrátor live szex show végén kapcsolódik be a pár férfi tagja és a Te elképzeléseid és a megbeszéltek alapján orgazmusig tartós élő szex műsorba kezdenek. Miután mindenki kellemesen érzete magát a live sex show közben, búcsúzásként még egy kis pezsgő, majd távozol. A live szex show felépítésének tartalma és igényes kivitelezése végett a megfelelő környezet elengethetetlen. Budapesti mergerdelésnél igény esetén privát helyszínt tudunk biztosítani, melyért plusz költséget nem számolunk fel.